Looking For Anything Specific?

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - G#dim ami h7 c ten kdo slepě koně bodá do slabin sotva povšimne si prvních jeřabin g d4 d7 g jeden ve druhém se nejdřív hledáme v srdci výhonky když klíčí neznámé nešlap nelámej přišels ke mně jako déšt co křísí vrací poloslepým očím jas.

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - G#dim ami h7 c ten kdo slepě koně bodá do slabin sotva povšimne si prvních jeřabin g d4 d7 g jeden ve druhém se nejdřív hledáme v srdci výhonky když klíčí neznámé nešlap nelámej přišels ke mně jako déšt co křísí vrací poloslepým očím jas.. G#dim ami h7 c ten kdo slepě koně bodá do slabin sotva povšimne si prvních jeřabin g d4 d7 g jeden ve druhém se nejdřív hledáme v srdci výhonky když klíčí neznámé nešlap nelámej přišels ke mně jako déšt co křísí vrací poloslepým očím jas. Videoklip a text piesne nešlap, nelámej od hana zagorová. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žij zeleně jako horská kleč. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Nešlap, nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná. G#dim ami h7 c ten kdo slepě koně bodá do slabin sotva povšimne si prvních jeřabin g d4 d7 g jeden ve druhém se nejdřív hledáme v srdci výhonky když klíčí neznámé nešlap nelámej přišels ke mně jako déšt co křísí vrací poloslepým očím jas. Cerny pav, hana zagorova, zagorova hana, pisnicka, diskografie, je naprosto nezbytne, zlodej dusi, bludicka julie, karel gott, petr rezek, maluj zase obrazky, texty. Nešlap, nelámej (bulgarian translation) artist: S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí.

Hana Zagorova Petr Rezek Dotaznik Austriancharts At
Hana Zagorova Petr Rezek Dotaznik Austriancharts At from media.hitparade.ch
G#dim ami h7 c ten kdo slepě koně bodá do slabin sotva povšimne si prvních jeřabin g d4 d7 g jeden ve druhém se nejdřív hledáme v srdci výhonky když klíčí neznámé nešlap nelámej přišels ke mně jako déšt co křísí vrací poloslepým očím jas. Midi, mp3, audio, cd+g, noty pdf, video dvd, video avi. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv Žily pro nikoho, teď jsou čísi patří jen ke tvým. Listen to nešlap, nelámej on spotify. Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Listen to nešlap, nelámej on spotify. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985.

Nešlap, nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná.

Hana zagorová · song · 2004. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Listen to nešlap, nelámej on spotify. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Ami znám tě odjakživa, znám tě chvíli hmi žiju zeleně jako horská kleč. S tebou c naděje, co předtím g řídly snad se mi d vrátí. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Znám tě ami odjakživa, znám tě chvíli žiju hmi zeleně jako horská kleč. Nešlap, nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná.

Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. S tebou c naděje, co předtím g řídly snad se mi d vrátí. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. Listen to nešlap, nelámej by hana zagorová, 4,012 shazams.

Hana Zagorova Neslap Nelamej Seznam Cz
Hana Zagorova Neslap Nelamej Seznam Cz from fimg-resp.seznam.cz
S tebou c naděje, co předtím g řídly snad se mi d vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Listen to nešlap, nelámej by hana zagorová, 4,012 shazams. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Jiří zmožek / zdeněk borovec, cena už od 19 kč. Listen to nešlap, nelámej on spotify. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985.

Prišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč.

Videoklip a text piesne nešlap, nelámej od hana zagorová. Karaoke nešlap, nelámej od interpreta hana zagorová. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. Hana zagorová · song · 2011. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. G#dim ami h7 c ten kdo slepě koně bodá do slabin sotva povšimne si prvních jeřabin g d4 d7 g jeden ve druhém se nejdřív hledáme v srdci výhonky když klíčí neznámé nešlap nelámej přišels ke mně jako déšt co křísí vrací poloslepým očím jas. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Jiří zmožek / zdeněk borovec, cena už od 19 kč. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Listen to nešlap, nelámej on spotify.

Nešlap, nelámej 2 translations translations: C g s tebou naděje, co předtím řídly d snad se mi vrátí. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žij zeleně jako horská kleč. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Karaoke nešlap, nelámej od interpreta hana zagorová.

Hana Zagorova Neslap Nelamej Je Tu Doba Destu 1985 Vinyl Discogs
Hana Zagorova Neslap Nelamej Je Tu Doba Destu 1985 Vinyl Discogs from img.discogs.com
S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Hana zagorová · song · 2011. Žily pro nikoho, teď jsou čísi patří jen ke tvým. S tebou c naděje, co předtím g řídly snad se mi d vrátí. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985.

Žily pro nikoho, teď jsou čísi patří jen ke tvým. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Nešlap, nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. S tebou c naděje, co předtím g řídly snad se mi d vrátí. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Listen to nešlap, nelámej on spotify. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Karaoke nešlap, nelámej od interpreta hana zagorová. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí.

Hana zagorová · song · 2010 hana zagorová. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Posting Komentar

0 Komentar