Looking For Anything Specific?

Ραφαέλα Σπανουδάκη : Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Εκτός τελικού στα 200μ. η ... : Στον τελικό του ευρωπαϊκού στίβου οι τεντόγλου, σκαρβέλης, αναστασάκης.

Ραφαέλα Σπανουδάκη : Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Εκτός τελικού στα 200μ. η ... : Στον τελικό του ευρωπαϊκού στίβου οι τεντόγλου, σκαρβέλης, αναστασάκης.. Η ραφαέλα σπανουδάκη (γσ ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να κάνει στα 200 μ. H ραφαέλα σπανουδάκη έχασε την πρόκριση στον ημιτελικό των 200 μέτρων γυναικών, για ένα χιλιοστό (!) από την ιταλίδα, γκλόρια χούπερ. Η ραφαέλα σπανουδάκη έγινε το 16ο μέλος της ελληνικής αποστολής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου και μόλις χθες ο σεγασ έλαβε την πρώτη πρόσκληση για ελληνίδα αθλήτρια. Born 7 june 1994), is a greek sprinter. 06:15 ερτ2 ραφαέλα σπανουδάκη 100μ.

Δουβαλίδης, σπανουδάκη και βασιλείου στην τέταρτη ημέρα των αγώνων. Ανατροπή με την ραφαέλα σπανουδάκη, η οποία κατάφερε τελικά να περάσει στους ημιτελικούς των 200 μ. Καλή παρουσία πραγματοποίησε η ραφαέλα σπανουδάκη στον προκριματικό των 200 μέτρων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Στους μεσογειακούς αγώνες 2018 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο. Στο μπέρμιγχαμ βρίσκονται ήδη για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σπανουδάκη αποκλείσθηκε από τον ...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σπανουδάκη αποκλείσθηκε από τον ... from media.real.gr
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 5η θέση. Ραφαέλα σπανουδάκη πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη ντόχα 2019. Σε 23.16 κι έδειξε πως και σε αυτό το αγώνισμα μπορεί να. Σπορ 18 ιουλίου 2020, 19:38. 13:20 οι κατερίνα στεφανίδη, νικόλ κυριακοπούλου, ελένη πόλακ αγωνίζονται στον προκριματικός του επί. Αρχική ετικέτες δημοσιεύσεις με ετικέτες ραφαέλα σπανουδάκη χατζηρήγα. Την κούρσα που έψαχνε και παράλληλα να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την. Αποκλείστηκαν από τον τελικό της σφυροβολίας.

Δουβαλίδης, σπανουδάκη και βασιλείου στην τέταρτη ημέρα των αγώνων.

Η σπανουδάκη, τερμάτισε 5η με επίδοση 11:45 και. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 5η θέση. Την κούρσα που έψαχνε και παράλληλα να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την. Η πρωταθλήτρια των σπριντ από την έβδομη διαδρομή προσπάθησε. Η σπανουδάκη αποκλείσθηκε από τον ημιτελικό των 100μ. Καλή παρουσία πραγματοποίησε η ραφαέλα σπανουδάκη στον προκριματικό των 200 μέτρων στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. 06:15 ερτ2 ραφαέλα σπανουδάκη 100μ. Συμμετέχει στο αγώνισμα των 100 και 200 μέτρων. She competed in the 60 metres event at the 2018 iaaf world indoor championships. Η ραφαέλα σπανουδάκη (γσ ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να κάνει στα 200 μ. Σήμερα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην πάτρα, η ραφαέλα σπανουδάκη (γσ ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο. Ανατροπή με την ραφαέλα σπανουδάκη, η οποία κατάφερε τελικά να περάσει στους ημιτελικούς των 200 μ. Η ραφαέλα σπανουδάκη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης παρά την καλή κούρσα που έκανε στην 2η ημιτελική σειρά των 60μ, κατά την 4η και τελευταία ημέρα του ευρωπαικού.

Συμμετέχει στο αγώνισμα των 100 και 200 μέτρων. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 5η θέση. .19, βρήκε την ραφαέλα σπανουδάκη στη ρόδο, όπου είχε μεταβεί για να δει την οικογένεια της. She competed in the 60 metres event at the 2018 iaaf world indoor championships. H ραφαέλα σπανουδάκη έχασε την πρόκριση στον ημιτελικό των 200 μέτρων γυναικών, για ένα χιλιοστό (!) από την ιταλίδα, γκλόρια χούπερ.

Πρεμιέρα στο ISTAF με κορυφαίους η Σπανουδάκη - SPORTSFEED
Πρεμιέρα στο ISTAF με κορυφαίους η Σπανουδάκη - SPORTSFEED from sportsfeed.gr
Η σπανουδάκη αποκλείσθηκε από τον ημιτελικό των 100μ. Το δικό της μήνυμα για τη «μάχη» που δίνουμε όλοι κατά του κορωνοϊού, θέλησε να στείλει η ραφαέλα σπανουδάκη, με ανάρτηση της στα social media. Σε σειρά… φωτιά έτρεξε η ραφαέλα σπανουδάκη στα προκριματικά των 200 μέτρων και κατάφερε να μπει μέσω χρόνου στον τελικό. Η ραφαέλα σπανουδάκη συμμετείχε στον δεύτερο προκριματικό των 200 μέτρων των ολυμπιακών αγώνων, ενώ με επίδοση 23.16 έμεινε στην 5η θέση, παίρνοντας ωστόσο το εισιτήριο για τον ημιτελικό. 52.89 ειρήνη βασιλείου (αμεινίας μεσογείων) πανελλήνιο πρωτάθλημα α/γ, πάτρα (5/6). 06:15 ερτ2 ραφαέλα σπανουδάκη 100μ. Κώστας δουβαλίδης και ραφαέλα σπανουδάκη κατέκτησαν χάλκινα μετάλλια. Η σπανουδάκη, τερμάτισε 5η με επίδοση 11:45 και.

Την κούρσα που έψαχνε και παράλληλα να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την.

7 ιουνίου 1994 στη ρόδο) είναι ελληνίδα αθλήτρια του στίβου. Η ραφαέλα σπανουδάκη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης παρά την καλή κούρσα που έκανε στην 2η ημιτελική σειρά των 60μ, κατά την 4η και τελευταία ημέρα του ευρωπαικού. Σε 23.16 κι έδειξε πως και σε αυτό το αγώνισμα μπορεί να. Αποκλείστηκαν από τον τελικό της σφυροβολίας. 04:38 η ραφαέλα σπανουδάκη μετέχει στη 2η σειρά του α' γύρου στα 200μ. Με υψηλές προσδοκίες πάει στο παγκόσμιο κλειστού στίβου η ελληνική αποστολή. Η ραφαέλα σπανουδάκη συμμετείχε στον δεύτερο προκριματικό των 200 μέτρων των ολυμπιακών αγώνων, ενώ με επίδοση 23.16 έμεινε στην 5η θέση, παίρνοντας ωστόσο το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 5η θέση. 06:15 ερτ2 ραφαέλα σπανουδάκη 100μ. Ανατροπή με την ραφαέλα σπανουδάκη, η οποία κατάφερε τελικά να περάσει στους ημιτελικούς των 200 μ. Σε σειρά… φωτιά έτρεξε η ραφαέλα σπανουδάκη στα προκριματικά των 200 μέτρων και κατάφερε να μπει μέσω χρόνου στον τελικό. She competed in the 60 metres event at the 2018 iaaf world indoor championships. Στον τελικό του ευρωπαϊκού στίβου οι τεντόγλου, σκαρβέλης, αναστασάκης.

Στον τελικό του ευρωπαϊκού στίβου οι τεντόγλου, σκαρβέλης, αναστασάκης. Σε σειρά… φωτιά έτρεξε η ραφαέλα σπανουδάκη στα προκριματικά των 200 μέτρων και κατάφερε να μπει μέσω χρόνου στον τελικό. Σπορ 18 ιουλίου 2020, 19:38. 04:38 η ραφαέλα σπανουδάκη μετέχει στη 2η σειρά του α' γύρου στα 200μ. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 5η θέση.

Ατομικό ρεκόρ από την Σπανουδάκη και όριο για το Ευρωπαϊκό
Ατομικό ρεκόρ από την Σπανουδάκη και όριο για το Ευρωπαϊκό from runbeat.imgix.net
Η σπανουδάκη το 2019 έτρεξε τα 200 μ. Την κούρσα που έψαχνε και παράλληλα να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την. Η ραφαέλα σπανουδάκη (γσ ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να κάνει στα 200 μ. Born 7 june 1994), is a greek sprinter. .19, βρήκε την ραφαέλα σπανουδάκη στη ρόδο, όπου είχε μεταβεί για να δει την οικογένεια της. Σε σειρά… φωτιά έτρεξε η ραφαέλα σπανουδάκη στα προκριματικά των 200 μέτρων και κατάφερε να μπει μέσω χρόνου στον τελικό. Η σπανουδάκη, τερμάτισε 5η με επίδοση 11:45 και. Η ραφαέλα σπανουδάκη έγινε το 16ο μέλος της ελληνικής αποστολής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου και μόλις χθες ο σεγασ έλαβε την πρώτη πρόσκληση για ελληνίδα αθλήτρια.

Το δικό της μήνυμα για τη «μάχη» που δίνουμε όλοι κατά του κορωνοϊού, θέλησε να στείλει η ραφαέλα σπανουδάκη, με ανάρτηση της στα social media.

Σε σειρά… φωτιά έτρεξε η ραφαέλα σπανουδάκη στα προκριματικά των 200 μέτρων και κατάφερε να μπει μέσω χρόνου στον τελικό. Σπορ 18 ιουλίου 2020, 19:38. H ραφαέλα σπανουδάκη έχασε την πρόκριση στον ημιτελικό των 200 μέτρων γυναικών, για ένα χιλιοστό (!) από την ιταλίδα, γκλόρια χούπερ. Δουβαλίδης, σπανουδάκη και βασιλείου στην τέταρτη ημέρα των αγώνων. Ανατροπή με την ραφαέλα σπανουδάκη, η οποία κατάφερε τελικά να περάσει στους ημιτελικούς των 200 μ. Αρχική ετικέτες δημοσιεύσεις με ετικέτες ραφαέλα σπανουδάκη χατζηρήγα. Η ραφαέλα σπανουδάκη συμμετείχε στον δεύτερο προκριματικό των 200 μέτρων των ολυμπιακών αγώνων, ενώ με επίδοση 23.16 έμεινε στην 5η θέση, παίρνοντας ωστόσο το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Στους μεσογειακούς αγώνες 2018 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο. Η ραφαέλα σπανουδάκη έγινε το 16ο μέλος της ελληνικής αποστολής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου και μόλις χθες ο σεγασ έλαβε την πρώτη πρόσκληση για ελληνίδα αθλήτρια. Την κούρσα που έψαχνε και παράλληλα να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την. Ακυρώθηκε η ραφαέλα σπανουδάκη στα 60μ. Το δικό της μήνυμα για τη «μάχη» που δίνουμε όλοι κατά του κορωνοϊού, θέλησε να στείλει η ραφαέλα σπανουδάκη, με ανάρτηση της στα social media. Συμμετέχει στο αγώνισμα των 100 και 200 μέτρων.

Posting Komentar

0 Komentar